Тимът на Етър приема Славия в двубой от 13-ия кръг на Първа лига. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя (28 октомври) от 15:00 часа.

Двубоят може да следите минута по минута в GONG.BG, да гледате пряко в ефира на телевизия DIEMA SPORT, онлайн платформата PLAY DIEMAXTRA и честотите на Дарик радио.

Футболистът на Славия Милен Гамаков коментира предстоящия двубой на Славия срещу Етър.

"Не съжалявам за съгласието си да се присъединя към Славия, представихме се достойно и в Лига Европа, има колектив, подкрепяме се в отбора, младостта малко ни пречи, тъй като игрите са ни на приливи и отливи, надявам се да вървим във възходяща линия", коментира той в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.

"Разбирателството между треньора и футболистите е на високо ниво, когато трябва да е строг е строг, когато трябва да се пошегува се пошегува. Допадат ми неговите идеи, г-н Загорчич знае къде точно ми е позицията. Искам да играя, независимо дали като халф или защитник, когато играя като защитник е доста по-сериозно, свикнах и на двете позиции", добави Гамаков.

"Не съжалявам, отидох в доста голям отбор в Полша, видях футбола на какво ниво е, връщам една крачка назад, но се надявам да изляза отново в чужбина, на всяко момче мечтата му е да играе европейски клубен футбол", заяви Милен Гамаков.

"Етър игра доста добре срещу ЦСКА, трябва да сме мобилизирани, очаква ни тежък мач, срещу Ботев Враца бях изключително разочарован, че не влезе този удар (когато топовен негов шут нацели страничната греда). Надявам се да побеждаваме, не е важно, кой бележи головете", коментира още футболистът на Славия.