Десният краен защитник на Славия Александър Александров направи интересно твърдение след загубата от Лудогорец в 19-ия кръг на Първа лига. Макар „белите” да паднаха само с 0:2, а първият гол за разградчани Козмин Моци отбеляза в 40-ата минута, според Александров именно то е решило мача.

„Мисля, че като цяло добре седяхме. Опитвахме да играем футбол. Този гол на Моци в 40-ата минута почти реши мача. Ако се беше задържало 0:0 по-дълго, щеше да е по-добре. Ние имахме 2-3 много добри атаки в началото на второто полувреме. Точно когато тръгнахме да играем по-добре, стана грешката с дузпата и вече всичко беше решено”, коментира опитният футболист.

„Нямам представа, може и Лудогорец да са намалили оборотите през второто полувреме. По-важното е, че ние и преди това опитвахме да играем футбол. Имахме някои ситуации, в които последният пас ни липсваше. Просто не трябваше втория гол да го допускаме.”

„Ние опитахме да дадем каквото можем, но след този втори гол стана много трудно. Мисля, че ако ги броим, чистите им положения се събират на пръстите на едната ръка. Освен головете да имат още 1-2 положения. Те от 3-4 положения вкараха 2 гола.”

„Мачът срещу Верея? Той се явява много важен и се надявам да излезем концентрирани. Трябва на 100 процента да се вземе тази среща.”

„Непостоянството може да се преодолее като трупа опит, като играем по-дълго време”, добави 32-годишният Александров.