С двата си отбелязани гола Валери Домовчийски логично бе избран за Играч на мача Славия - Пирин.

След двубоя Домо определи успеха като заслужен, а относно прекъсването на своята голова суша коментира, че никога не се е съмнявал, че попаденията ще дойдат отново.

"Заслужена победа, доста добре играхме, въпреки отбора на Пирин, който играе много здраво, твърдо, защитно, но успяхме да пробием и да отбележим 3 гола."

"Нищо специално, да продължаваме да бъдем концентрирани, агресивни и моментът да вкараме ще дойде", заяви Домо по повод думите на Александър Тарханов на почивката.

"Съмнения не съм имал, чаках момента, в който ще вкарам гол. Благодаря на моите съотборници. Колективът е чудесен, има доста млади момчета. Стараем се да се развиваме, на моменти се получава, на моменти не. Това е пътят."

"Чак толкова дълго да не съм играл не е. Минаха няколко месеца, трудно е докато си намериш формата, но всеки ден работим да се подобряваме. Има още какво да се желае."

"Само им пожелавам така да продължаваме като отбор, като колектив и клуб", допълни Домо.

Аз искам да вкарам колкото се може повече, но най-важото е отборът да побеждава. Нападател съм, работата ми е да вкарвам голове, но най-важното е отборът да побеждава.

Ако продължаваме така, резултатите рано или късно ще дойдат.

Спокойно, нормална обстановка, всичко е наред. Голям специалист преди всичко.