Старши треньорът на Славия Владимир Иванов коментира поражението от Лудогорец като остана доволен от представянето на своя отбор. Според него реализираните шансове на разградчани са довели до загубата за „белите”.

Лудогорец стопи съпротивата на Славия за 10 минути

„Лудогорец вкара положенията си, затова се стигна до загубата. Ние имахме ситуации, но неуспяхме да вкараме. Лудогорец е доста класен съперник и за наша радост на моменти седяхме много добре на терена”, заяви Иванов.

„Има още доста какво да се желае от нашия отбор. За тях тези мачове са само от полза и ще започнат да показват истинския си потенциал.”

„При корнерите имаха 1-2 ситуации, в които можеха да отбележат, ние също. Вратарят на Лудогорец извади няколко ситуации, които ако бяха влезли, мачът щеше да се развие по друг начин. Всичко е въпрос на опит и класа, която при нас все още е рано. Състезателите са доста млади, самочувствието, което трябва да придобият, само ще им е от полза на тях и на целия отбор.”

„Бих откроил желанието за игра, малко излязохме като стресирани. Знам и вярвам в тези футболисти, и съм ги виждал в ситуации, в които могат да играят много по-добре. Това казах на футболистите, че трябва да са по-уверени и по-спокойни. Това ни попречи. Респектът, който имаха към отбора на Лудогорец ни попречи да покажем по-добра игра.”

Дерменджиев: Лудогорец има достойнство и класа, преднината е добра

„Само времето ще покаже колко е загубила Славия, Николай Димитров е добър футболист, но мисля, че другите не отстъпват с нищо и с времето ще покажат качествата, които имат.”

„Това са футболистите на Славия, след като са в Славия, сме преценили, че имат качествата да играят в този отбор. Сердер Сердеров е в отбора, но не проведе подготовката и е въпрос на време да навлезе във форма и да помогне на отбора.”

Относно повиквателната в националния отбор за Калоян Кръстев, Иванов коментира: „Разбира се, че се радваме, че има повиквателна за националния отбор. Не знам дали е рано за него, защото е твърде млад, но няма млади и стари футболисти. Ако играе по начина, по който игра днес, ако е здрав, го чака добро бъдеще. Вярвам в него, както и в останалите футболисти.”

„Предвид на това как завършихме есенния полусезон, казах, че ще е много трудно да се преборим да играем в горната шестица. След днешния мач шансовете ни са още по-малки. Ще се стремим, въпреки че шансовете са още по-малки.”

„Ще се стремим да търсим винаги победата и да се развиват като футболисти. Ако успеем да преминем през този етап, след време отборът ще изглежда по друг начин. Аз вярвам в тях и се радвам, че мога да работя с такива млади момчета”, допълни специалистът.