Старши треньорът на Славия Владимир Иванов сподели след успеха с 2:0 над Монтана, че най-важното в двубоя са били трите точки. В същото време той сподели, че целта пред отбора е подобрение на играта и утвърждаване стила на игра.

"Очаквахме да се получи такъв мач. Радващото е, че победихме. В началото на двете полувремена вкарахме бърз гол, което трябва да ни даде самочувствие да играем по-спокойно, а се получи обратното. Предвид нуждата от точки, която имаме, може би е оправдано", заяви Иванов.

"За нас важното е всеки мач да играем за победа, да подобряваме играта си и да вървим напред. Да се утвърждаваме като отбор, да утвърждаваме стил на игра и да печелим срещи."

"Когато вкараш ранен гол, би трябвало веднага да гониш втори, трети, но в общи линии нормално се случиха нещата."

"Доста леко получени картони, и предният мач с Левски по един детински начин, останахме с човек по-малко и това повлия на играта ни. Днес отново един първи жълт картон, за който просто нямам думи."

Относно предстоящото гостуване на Локомотив Пловдив, младият специалист коментира: "На мен ми е приятно, че отиваме да играем там. Ще направим всичко възможно да си тръгнем с победа. Лошото е, че Омар ще ни липсва. Имаме липса на крайни защитници, но имаме други футболисти, които се надявам да го заместят."

"Предвид това, че (Ивайло Димитров б.р.) не е играл 2 месеца нито функционално, нито игрово е готов за игра. Искахме да влезе последните няколко минути, но Йомов получи болежки и трябваше да го заменим него."