„Доволен съм от мача, изиграхме го така, както искахме – умно и мобилизирано, на контрааатака. Можехме да отбележим още голове. Но все пак има още един мач във Велико Търново, който ще е много труден и трябва да го изиграем здраво като днес. Според мен стояхме по-добре на терена. Чакахме своя шанс на контраатака. Тренираме тази игра, която показахме”, заяви Георги Йомов, който отбеляза победния гол за Славия срещу Етър в първия мач от битката за седмото място в Първа лига и бе избран за Играч на мача.

„Точно перфектният момент да отбележим беше в края на първото полувреме. Видях, че топката отива към Ради и вече той центрира добре. Мисля, че се получи лек рикошет, но топката беше перфектна и само оставаше за мен да я завърша. Време беше да се отпуша, да вкарам един гол, защото в последните няколко мача много ситуации изпускам, бих казал елементарни, но във футбола е много важен късметът”, коментира още Йомов.

„Ние възстановяването го започвам още от сега. Ще гледаме да сме в най-доброто си състояние. Ще изиграем мача, както днес – мобилизирано и подредено, и ще чакаме своя шанс. Този резултат не може да ни успокоява, но се надяваме и там да отбележим и да затворим мач”, сподели Георги Йомов по повод предстоящия реванш.