Славия и Витоша Бистрица завършиха безлично 0:0 на стадион „Васил Левски“, но след мача не липсваха типичните панаири за българския футбол. Представителите на Витоша Бистрица влязоха в конфликт с президента на Славия Венцеслав Стефанов, който се оплака, че е бил заплашван от тях с името на премиера Бойко Борисов.

„Не може 12 души да играят отзад и да правят панаири. Заплашват ме с Бойко Борисов. Какво да направя? Как да не съм афектиран? Идват и ме нападат. Някакъв търси пожарна да дойдела. Търсят под вола теле. Не футбол, а глупости и простотии“, коментира Стефанов.

„Каквото трябва да променим, със сигурност ще го променим. Така не се играе футбол. Влиза на смяна и започва да обижда съдията. Не знам какво е казал на съдията, но каквото и да е казал на съдия, за да го изгони веднага пак е имало заплахи или подобни работи. Така не се играе футбол“, добави той.

„Много отбори играят трудно срещу Витоша, след като те играят с 10 души в защита. Получава се. Това не е футбол, а е антифутбол“, продължи президентът на Славия.

„Приоритет за нас е да играем и да побеждаваме. В днешния мач единият отбор се стараеше да играе  футбол, а другият се стремеше да създава само проблеми. Всеки мач се стараем да играем.“

„Обръщам се към собствениците и ръководителите на този клуб, да не злоупотребяват с името на премиера, да не плашат хората и да не правят такива простотии“, каза още Венцеслав Стефанов.