Главният рефер на срещата между Славия и Лудогорец от 20-ия кръг Стефан Апостолов прекрати срещата на стадион "Васил Левски" в 12-ата минута, след консултация с останалите официални лица. Атмосферните условия рязко се влошиха и теренът бе затрупан със сняг, което не позволи на играчите да доиграят срещата.

По правилник двубоят трябва да се доиграе до 24 часа и въпреки че първоначално от страна на разградчани имаше протести, двата отбора склониха да се срещнат утре (19.02) от 15:00 ч.

Делегатът: По правилник мачът трябва да се доиграе утре

Владимир Иванов: Ако няма сняг утре, мачът трябва да се доиграе

По информация на Gong.bg, от Лудогорец са изявили претенции относно датата на мача, тъй като им предстои среща от Лига Европа с Копенхаген и се опасяват, че доиграването на този мач утре, може да се отрази зле на играчите и представянето им. В крайна сметка обаче ръководството на "орлите" се е съгласило на утрешната дата.

Дерменджиев: Правилно решение, но ще видим как ще е утре

Георги Петков недоволства срещу прекратяването на мача

Наставникът на Славия Владимир Иванов пък сподели пред DIEMA SPORT 2, че решението мачът да бъде пректратен е правилно, тъй като така е по-добре и за здравето на играчите и за развитието на срещата.

Ето и изкаването на делегатa на срещата Валентин Чакъров: