Националният селекционер на Англия до 19 години Кийт Даунинг е останал силно впечатлен от изявите на нападателя на Славия Калоян Кръстев по време на мача срещу България на Европейското първенство в Грузия.

Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкри, че след двубоя Даунинг е разговарял 15-20 минути с Кръстев и му е казал, че е с голямо бъдеще и 100% европейските грандове ще му обърнат внимание.

„Всичко е възможно. След мача между България и Англия в Грузия, селекционерът на англичаните отдели 15-20 минути, за да разговаря с Калоян Кръстев. Той изрази своето възхищение от неговите качества, че е отнел всичките топки и е играл перфектно според английските правила, така да се каже”, коментира Стефанов пред NOVA.

Официално: Петко Христов е футболист на Фиорентина

„След третия мач от груповата фаза се е срещнал и с Ангел Стойков и с него е разговарял. Той му е казал, че този футболист е с много голямо бъдеще и 100% клубове от европейските грандове ще му обърнат внимание. Все пак той е треньор на английския национален отбор и според мен неговото мнение е по-компетентно от моето, вашето, или на някои ваши колеги или мои приятели”, добави президентът на Славия.

„На стадион „Славия” при всички случаи ще бъде изградено осветление. Убеден съм, че скоро време и на стадион „Славия” ще има осветление”, каза още Венцислав Стефанов.