Президентът на Славия Венцислав Стефанов сподели мнението си след поражението с 0:2 от Лудогорец като не пропусна да произведе и поредните си хитове.

Лудогорец стопи съпротивата на Славия за 10 минути

„Доволен съм, момчетата играха, дадоха всичко от себе си, стана добър мач. Пропуснахме да отбележим, те отбелязаха два гола. По-опитен отбор, сериозни футболисти, но аз лично съм доволен, че момчетата показаха характер. Ако всички мачове, които играе Лудогорец са така, по друг начин ще изглежда първенството. Смятам, че наистина ще бъде по-интересно”, заяви Стефанов.

„Мен ме заболя устата да го повтарям. Нашите деца ще им се дава шанс до последно. Докато аз съм в Славия, нашите деца ще имат своя шанс. Не искам нашите деца създадени да ходят по села и паланки, а да взимаме разни черни, жълти, зелени.”

„Не ми харесва резултатът. И вие, и аз доста време сме във футбола, виждаме как стоят нещата. Не искам да коментирам и да влизам в личностни полемики. Когато става въпрос за футбол, ето, на футболния терен се решава.”

„В случая Лудогорец оползотвори своите шансове, спечели. Но дай Боже да се свири справедливо. От днешния мач не мога да се оплача от съдийството, напротив. За първи път срещу Лудогорец сме имали такова съдийство.”

„Аз казвам каквото мисля. Не съм шеф на съдийската комисия, не съм най-правият, но през годините съм виждал много грозни сцени”, допълни Стефанов.