Босът на Славия Венци Стефанов коментира в специално интервю за Спортно шоу Гонг по Дарик радио трансфера на Петко Христов във Фиорентина. Президентът на най-стария столичен тим изрази мнение, че според него е нормално „белите“ да продадат свой футболист в Серия А.

Треньорът на Англия впечатлен от нападател на Славия

„Трансферът на Петко е факт. Какво да ви кажа, ако на повече млади играчи се гласува доверие да играят и в Левски, и ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Берое...има доста добри момчетата, с които добре ще се представят и в младежките, и в юношеските гарнитури, хем и ще преминат в Европа“, добави Стефанов.

Официално: Петко Христов е футболист на Фиорентина

„Ние запълваме нашите отбори с посредствени чужденци и не можем да очакваме нищо“, продължи Стефанов.

„И този футболист е тръгнал от Славия - Георги Петков. Цяла година какво ли не говориха, че Славия ще изпадне, сега ме поздравяват за Фиорентина. Утре за друг ще ме поздравят. Виждате, че Славия не изпада“.

Петко Христов: Мечтата ми бе да изляза от България

„Нормално ми изглежда Славия да продаде играч в Серия А. Какво да правим, всенародни тържества ли да обявим?“, каза шефът.

„По-добре да не приказваме, а да си вършим работата“, коментира за финал ремито между Славия и ЦСКА (1:1) Венци Стефанов.