Собственикът на Славия Венци Стефанов коментира успеха с 3:2 над Черно море в мача от междинния 22-ри кръг на Първа лига. Специалистът обясни, че всеки си има работа и затова в определен момент не е бил забелязван в ложите на стадион „Славия“. Той добави с усмивка, че може би бърка магии, а този път е сработило.  

Стефанов продължи, че тайната на успеха се крие в сериозната работа, като акцентира и върху слабостите в играта на „белите“.  

„Не е нужно да ме виждате, гледайте мача. Всеки си има задължения. Аз може би бъркам някакви магии. Виждате, че сработи. Не, това не е тайната на успеха. Тайната е повече работа. Един път и ние да извадим късмет в последната минута и нас да ни покрие късметът“, започна Стефанов.

„ Добре, че бихме, че иначе завръщането щеше да стане…Разбира се, че е емоционално. Всеки е щастлив, когато се завръща у дома. Направили сме терен за чудо и приказ, изкуствените терени, осветление. Всичко, което е необходимо, го има на стадиона. Да, вярно стадионът ни не е такъв, какъвто ми се иска. Но когато, дай Боже съберем пари, и не сме длъжници по 20-30 милиона със средства, които успеем да съберем, да успеем да направим и по-хубаво стадион. Утре като ме няма мен и моите колеги, не искам Славия да остава със сума милиони задължения“.

„По-добре късно отколкото никога. Второ характер не се гради с един или два мача. Добър колектив са. Проблемът е, че изпускаме много пред гола, допускаме много грешки, което ни изигра лоша шега. Реално Черно море – първият гол им бе от игрова ситуация, вторият – след наша грешка и толкова. Имаха още едно-две положения, които за целия мач. Ако сте броили нашите положения, бяха в пъти повече. Но пропуски, не успяваме“, коментира още Стефанов.