Президентът на Славия - Венцислав Стефанов, говори пред медиите след равенството 2:2 с Локомотив Пд от 31-ия кръг на Първа лига.

"След няколко загуби, които смачкаха самочувствието на футболистите, този мач беше щастлив за Славия. Всичко е направено - това, което се иска от нас. Тревно покритие, стадион, осветление. Премиерът съдейства това нещо да се случи. Мисля, че този формат предразполага много срещи без смисъл".

"Няма значение с кого ще играем. Всеки може да победи всеки. Нещото, за което всеки играят, ще дойдат след 5-6 мача. Защо да ги чакаме? Но какво да ги правим, такава ни е орисията".

"Не искам да коментирам г-н Ганчев. Той си дава парите за спорт и той трябва да бъде уважаван. Друг е въпросът кой как гледа на тези неща".

"Трябва да има някаква промяна във формата на първенството. Надявам се това да се случи. Според мен г-н Хубчев си има виждания по въпроса и се надявам, че е достатъчно голям сам да си оправдава постъпките. За мен е некоректно - към Боби Михайлов и другите, които са му гласували доверие".

"Ако нещо хубаво може да се случи в българския футбол, е да построим стадионите за тези европейски и световни първенства, за които кандидатстваме. И на тези прилежащи от себе си ще могат да спортуват. Това може да се случи само ако премиерът се опита и го направи. Това е единственият шанс. Друг - досега се извъртяха сумати правителства, но сега виждаме, че това може да се случи".

"Цялата Европа си играе по нормален начин. Всеки играе срещу всеки и се вижда колко точки е спечелил - после се вижда кой заслужава да остане и кой да отпадне. Видяхте преди година как с две-три точки имаше отбор, който се спаси.