Президентът на Славия Венци Стефанов отново избухна в типичния си стил срещу Лудогорец и ръководните фактори там. Той нападна собственика на разградчани Кирил Домусчиев и изпълнителния директор Ангел Петричев. 

Той избухна срещу Домусчиев, обвинявайки го, че заради него "белите" не играят на своя стадион и че всички промени в първенството и формата му са в негова услуга. 

"Питате кога ще се върнем на стадиона си? Когато Кирил Домусчиев реши! Само той решава и виждате, че в нашия футбол се угажда само на един. Няма никаква промяна, освен, че вече има мачове в един следобед и в десет вечерта."

"Всичко се прави за интереса на един човек, никаква друга промяна няма. Не искам публиката на Славия да се измъчва заради един човек. Питайте го него, ама ви е страх, само мен ме питате и си пълните емисиите", заяви Стефанов и после нападна и Ангел Петричев. Двамата имаха вербална закачка след мача между Лудогорец и Славия миналата седмица. 

"Казал, че сме се срещали по коридорите и не го било страх? Ама къде виждаш коридори, моето момиче? Тук има стадион, а аз по коридорите му съм срещал един висок човек, черен, със сини венци."

"Не е страхлив, но не знае какво говори, не може да казва, че съм шут. За такива като него или добро, или нищо. С Кирил Домусчиев и брат му мога да говоря, а с този... Все едно да накарам Кольо Янкулов да говори за Домусчиев."

"Такъв не може да говори за мен, защото нито ми е на годините, нито ми е на стажа във футбола, нито на нищо. Аз с такова Нищо не говоря. Имам предвид за момчето със сините венци", заяви Стефанов.