Старши треньорът на Славия Владимир Иванов намекна, че отборът му не би бил съгласен доиграването на прекратения двубой срещу Лудогорец от 20-ия кръг на Първа лига да се отложи за неопределено време. Иванов беше категоричен, че ако утре снегът бъде изчистен от Националния стадион „Васил Левски“, то трябва да се спази буквата на правилника на БФС, който постановява доиграване 24 часа по-късно.

„При създалите се атмосферни условия това беше най-нормалното решение. Такова беше нашето решение, на дежурния делегат и на съдията. При този сняг не е нормално да се играе футбол“, коментира наставникът на „белите“ пред DIEMA SPORT 2.

„Няма как да се играе. Вчера времето беше чудесно, но срещу природата не може да се направи нищо. Ако продължава да вали така цяла нощ, едва ли ще може да се изчисти терена. Надявам се до утре всичко да е наред и да направим хубав мач.“

„Има си наредба и тя гласи, че мачът трябва да се играе утре. Ако няма сняг на терена утре, ще трябва да се играе мачът“, добави Иванов.

От Лудогорец изявиха желание предвид техните ангажименти в европейските клубни турнири и предстоящия реванш срещу Копенхаген в Лига Европа доиграването срещу Славия да се отложи за неопределено време.