Наставникът на Славия Златомир Загорчич беше крайно афектиран след края на двубоя с ЦСКА. Отборът му падна с 1:2 след гол на Мауридес в последната минута на редовното време. Специалистът беше нервен и обяви, че се е ядосал от отношението на съперниковия щаб.

"Не искам да коментирам мача, защото ще кажа много глупости, питайте ме нещо друго. Не искам да си говорим, но питайте ме какво ви интересува. Този ЦСКА, този начин, по който той играе футбол, просто не ми харесва. С тези дълги подавания, с този натиск - това не е ЦСКА. Провокирате ме", заяви Загорчич пред DIEMA SPORT и продължи.

"Най-много ме ядоса от мача - не е на терена, а е от пейката, много съм ядосан от отношението на някои хора от пейката. Много съм ядосан, честно ви казвам. Беше ми много гадно, нищо умно няма да кажа сега за мача", добави треньорът на носителите на Купата.

Той разкри подробности какво го е подразнило и допълни, че начинът на игра не подхожда на отбор като ЦСКА и не очаква от него да спечели титлата с такова представяне.

"Мисля си, че колегите трябва да имат уважение към нас. А начинът, по който се радваха много ме ядоса, аз нямам думи просто. Това не е достойно за футболен клуб като ЦСКА. Касае за отношението между хората, ние сме колеги. ОК, честитя им победата. Биха ни 2:1, нека станат шампиони, но с тази игра нямат шанс. Не искам да говоря повече", заяви Загорчич и направи кратък коментар за колегата си Нестор Ел Маестро.

"Какъв сърбин е Ел Маестро, не знам, имената на сърбите завършват на "-ич"", заяви Загорчич и коментира накратко представянето на тима си в мача.

"Видях много позитивни неща, видях да се борят по терена. Получихме два нелепи гола, вкарахме си нашето положение, но не ни се получи крайният изход. Моля ви се да приключим с отзивите", завърши афектираният Загорчич.