Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от равенството 1:1 срещу Берое в мач от първия кръг в Първа лига.

"Доволен съм как свърши мача, все пак не паднахме. Стартирахме първото полувреме много добре, но за съжаление не успяхме да реализираме повече, надявам се в другите мачове да го направим."

"С каква идея? още един свеж човек да влезе в игра. Играем мачове през 3 дни, всички трудни мачове, ще ги редуваме, ще ги сменяме, ще играят по полувреме, защото разполагаме с по-малко хора. Ако разполагаме с повече, ще е много по-лесно."

"Галин (Иванов) си показа своите качества във всички мачове този сезон, големият лидер на отбора, страхотен футболист. За съжаление и той днес изпусна едно стопроцентово положение."

А на въпрос, дали ще е голяма загуба, ако Иванов напусне Славия, треньорът отговори: "Много ми се иска всички тези футболисти да отидат в чужбина, да вземат някой друг лев отгоре и да си оправят живота, а ние ще се оправим в Славия, в школата има футболисти. Много ми се иска всеки да си намери отбор в чужбина."

Загорчич коментира и предстоящия първи двубой срещу Хайдук Сплит в Лига Европа. "Какъв подход? Откакто съм в Славия играем по един и същ начин, надявам се да сме по-свежи, да успеем да се подготвим за мача с Хайдук. Става дума за много силен отбор. Свършили са трети в хърватството първенство, като клуб и име много голям отбор."