Наставникът на Славия Златомир Загоричич коментира поражението от Етър Велико Търново с 1:2 в мача от шестия кръг на Първа лига. Специалистът изрази мнение, че „белите“ са изиграли най-слабия си мач, откакто той е начело. Сърбинът продължи и добави откровено, че отборът му има проблеми в защита.

„Днес мисля, изиграхме най-слабия си мач, откакто съм тук. Просто първото полувреме бяхме изненадани от противника със системата. Второто полувреме горе-долу се справихме. Вкарахме гол допускаме фатална грешка. Не мога да кажа на Христов нищо, той е млад. Получи се после в последната минута грешка. Ние не успяхме преди това да вкараме, но Етър успя“, започна Загорчич пред DIEMA SPORT.

„Млад вратар има колебания. Днес играхме срещу опитен отбор, който знае как да си постигне целите“.

„Първото полувреме, когато се бранеха с петима трудно бе да се ползват крилата. Ние говорихме за удари от дистанция. Жалко за нашия отбор – не успяхме да вкараме, а в следващата атака ни вкараха гол“, продължи специалистът.

„Ние имаме голям проблем в защита. Всички играли днес, показаха срещу Черно море, че могат да играят. Всеки един от тях обаче не е минал подготовка и просто имаме проблеми в тази фаза“, бе откровен сърбинът.

„Аз нямам обяснение - не загубихме нито едно гостуване. Идваме си на нашия стадион. Днес всички очаквахме победа и играчите бяха настроение, но не се получи“.

„Една победа е малко. Очаквах повече. И трите мача, които играхме тук очаквах победите, не се получи, не знам каква е причината. Търсим футболисти винаги. Имаме нужда от подсилване. Добрите играчи са добре дошли“.

„Много съм днес ядосан за начина, по който играхме днес. Не си спазвахме някои неща по време на играта и когато е така, може да загубиш“, завърши Загорчич.