Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе разочарован след пропуснатия шанс за неговия отбор да стигне до плейофа за влизане в Лига Европа. Според него Етър е имал по-голям късмет в реванша.

"Не се разбрахме да играем така. Първоначално Етър доминираше, успяха да вкарат два гола от статично положение, което много ме ядосва. Иначе равностоен мач, имахме и ние нашите ситуации. Този път не ни покри късметът."

"Първият гол топката си падна долу, вкараха си с крак, трябваше да има по-добра реакция на нашите футболисти. Вторият гол Милчо Ангелов надскочи съперника. Равностоен мач, два равностойни отбора бяха на терена. Повече късметът днес бе за Етър."

"Някои хора са изморени, оттам идват нещата. Трудно е. Дарко 2-3 седмици е без тренировки, същото като Ради. Имахме много контузени, които не тренираха, а днес играха. Това е футболът, вдигаме главите и се надяваме следващият сезон да имаме роля в българския футбол.

А каква е оценката му за сезона? "Имахме и хубави игри, и лоши, което е нормално. Не съм доволен от класирането. Явно има нещо, с което футболистите не са свикнали."

Загорчич коментира и евентуалните трансфери, както и дали Емил Мартинов ще се завърне в отбора. "Ще си направим селекция до началото на първенството, действаме, надявам се да успеем да вземем набелязаните хора. Емо Мартинов поддържа формата си с нас, не знам къде играе в Азербайджан. Имаме набелязани хора, няма да кажа имена, дано ги докараме в Славия."