Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата с 0:3 от Берое в последната контрола на тима преди старта на първенството. Според наставника на  „белите” разгромното поражение се дължи на индивидуални грешки, които са допуснали играчите.

Берое заби тройка на Славия във финалния спаринг

„Много глупости направихме. Три индивидуални грешки и ни вкараха три гола. Ние пък изпуснахме дузпа. Създадохме ситуации и можехме да вкараме. Мисля, че се получи равностоен мач”, коментира Загорчич.

„Като игра донякъде тимът се доближава до това, което искам. Има още над какво да работим. През тази седмица се надявам, че ще изчистим някои неща. Трябва да си поговоря с момчетата за индивидуалните грешки. Не трябва да бъдат допускани по време на мач”, допълни той.

„Може би тези грешки ги отдавам на липса на концентрация. Бяхме и 21 дни в Турция. Беше трудно за футболистите. Трудно беше за тях, но това им е работата. Надявам се в първенството да не правят такива грешки”, заяви наставникът на „белите”.

„Доколкото разбрах Стефан Велков и Андреа Христов ще напуснат тима през юни. По принцип трансфер в чужбина е добре за тях, както и за клуба, за да се вземат някакви пари. Ще си намерим други футболисти. Надявам се да няма проблем.

„Имаше интерес към Александър Александров , но сега не знам какво се случва. Мисля, че до началото на първенство ще привлечем нов централен защитник”,завърши Загорчич.