Наставникът на Славия Златомир Загорчич похвали играта на тима си след почивката при загубата от Етър с 0:1. Той разкри, че се е ядосал от факта, че за пореден път отборът му проспива едната част, а през другата се опитва да навакса.

Това беше първият мач за "белите" на стадиона в "Овча Купел" на осветление в историята им. На трибуните имаше доста хора, а за сръбския треньор именно това е било най-важното в днешния ден и точно затова се играе футбол по принцип.

"Нещо хубаво е да играем у дома, имаше и доста публика. Затова се играе футбол, за тези хора днес. За съжаление, днес проспахме първото полувреме, опитахме се да се върнем второто, но за жалост не успяхме да спечелим мача", заяви Загорчич пред DIEMA SPORT и анализира по-обстойно битката с Етър.

"Не мога да кажа, че Етър е неудобен съперник, просто правим същото, което правим в много мачове - проспиваме едното полувреме и се опитваме да се върнем второто. Това много ме ядосва. Не мога да съм неодволен от играта ни след почивката, но това трябва да го правим през всичките 90 минути", добави треньорът и отказа да хвърли вината върху вратаря Антонис Стериакис, който сбърка за гола.

"Всеки може да сбърка, не виня вратаря, той просто не прецени, че няма да може да хване топката. Със сигурност и Дарко Тасевски, и Милен Гамаков ни липсват. Но след почивката показахме, че и без тях можем да играем хубав футбол", заяви Загорчич и разкри целите на тима по време на плейофите.

"Гледаме мач за мач, ще се опитаме да си спечелим мачовете и евентуално, ако успеем да докараме до баражите за Европа, ще се опитаме през този мач да се класираме за Европа. Малки са ни шансовете, ще ни е трудно, но няма да се предадем предварително", завърши треньорът на Славия.