Златомир Загорчич остана много недоволен след представянето на Славия срещу Локомотив Пловдив при загубата с 1:3. Опитният специалист потвърди, че отборът му е допускал много грешки, но все пак Загорчич вярва, че с работа нещата ще се оправят. Сърбинът потвърди, че не смята, че дузпата на Локомотив е редовна.

„Добре започнахме мача – вкарахме си гол. Излишно е да коментираме другите неща. След дузпата им паднахме психологически и не играхме това, което искахме. Опитахме се второто полувреме да се върнем в резултата. Вкарахме само един, но не стига – гледаме напред”, започна Заги.

„Много леко отсъдена дузпа беше това за тях. Само 3-4 минути след нашия гол, но не искам да коментирам някои неща. Къде е ръката? Разширява ли си тялото? Не мога сега да коментирам”, продължи той.

„Искам да сме по-постоянни в защита. В два мача получихме пет гола и това трябва да се оправи. Да, Георги Петков има травма и заради това го предпазихме. Стергиакис е добър вратар и се надяваме вече да му помогне отбора и да го подкрепи. Не може да си позволяваме такива чисти удари срещу нашия вратар”.

„Чунчуков е важен футболист за нашия отбор, надявам се и да продължи да е такъв. Имам забележки към другите обаче и се надявам да се поправим в играта”.

„Разбира се, че ще се противопоставим на ЦСКА, както и на всеки друг отбор. Днес не се получи, но ще опитаме да спечелим. Трябва да намалим грешките и да имаме късмет срещу ЦСКА”, завърши Загорчич пред DIEMA SPORT.