Златомир Загорчич разсея всякакви спекулации относно бъдещето си в Славия. В последно време усилено се заговори, че специалистът ще напусне клуба след края на сезона, но след победата над Дунав с 1:0 в Русе, Загорчич сподели, че на този етап остава в отбора.

„Получи се равностоен мач. Имахме късмет да вкараме в последните моменти. Много съм щастлив заради младите момчета. Имахме много промени в състава. Това, което виждам при малките момчета, харесва ми желанието за игра при тях. Със сигурност ще им трябва време, за да добият самочувствие, след което ще разчитаме на тях”, сподели Загорчич.

„Доволен съм. В някои мачове играхме добре, но не успяхме да спечелим, след това дойдоха и тези тежки загуби, след което имахме психологически проблем.”

Няма да има лесни мачове вече. Всеки ще бъде труден. Ще се опитаме да играем добре в двата мача с Ботев Враца. Искам играчите ми да излизат на терена и да се опитат да играят футбол. Имахме хубави мачове, които не успяхме да спечелим. Имаше и такива, в които играехме лошо, но успяхме да вкараме и да победим”, каза още той.

Относно бъдещето си, Загорчич бе категоричен: „Говорихме с президента днес. Нямам проблем с моя договор. Оставам в Славия за момента.”