Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен след спечелената точка срещу шампиона Лудогорец в мача от шестия кръг на Първа лига. Сръбският наставник на „белите” довери пред DIEMA SPORT, че отборът е играл перфектно в защита и липсата на опит при контраатаките е лишил Славия от гол срещу Лудогорец.

„Това, което изпуснахме като положения е много и трябва да съжаляваме. Направихме силен мач, а момчетата се раздаваха до самия край. Хвърлихме се яко в мача. Искахме да се възползваме от ситуациите ни, но не мога да бъда на 100% сигурен, но май Лудогорец нямаше удар към нашата врата”, бяха първите думи на Загорчич пред колегите от DIEMA SPORT.

„Днес играхме много солидно в защита. Искаше ми се само при контраатаките да бъдем с по-голямо самочувствие, и ако бе така, то съм убеден, че щяхме да спечелим този мач”, продължи бившият български национал.

„Може би умората у нас повлия, за да не победим в този мач. Не е лесно срещу Лудогорец. На нас ни се случва в много мачове поред да изпускаме много, но дано един ден ни тръгне и да почнем да вкарваме повече. Доволни сме от точката, тъй като за нас тя е много важна. Сега ни чака мач с Верея, за който ще имаме по-малко дни за подготовка. Дано няма травми след Лудогорец”, сподели треньорът на Славия.

„Нямаме договорка с Димитър Рангелов. След края на трансферния пазар ще се разбере повече. Говорили сме за селекция, тъй като ще търсим още хора. Няма да кажа на кои позиции гледаме, тъй като имам сега футболисти, които се раздават на 100%. Сегашните ни момчета не заслужават да се говори по този начин, но ни липсва конкуренцията. Днешният отбор, който бе с Лудогорец е целият тим на Славия”, завърши Загорчич.