Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе изключително ядосан от своите футболисти и показаното от тях при загубата с 2:3 от Септември.

Тимът на Загорчич вече има 8 допуснати гола в последните си два двубоя и специалистът призна, че играчите му са се отпуснали след запазването на мястото в Първа лига.

"Нямам думи, много съм ядосан от днешния мач. Започнахме добре, но се отпуснахме, а мачът не беше свършил", заяви наставникът на "белите". "Има голямо отпускане, след като си запазихме мястото в А група. Това ме ядосва във футболистите."

"Това ще остане вътре в съблекалнята. Някои неща, които не трябва да си позволяваме. Два мача подред правим абсолютни глупости, затова си говорим. Феновете са ядосани. Два мача да получим осем гола е срамно, за мен лично е срамно. Ще си помислим какво да правим нататък. Дано те са наясно какви глупости направиха."

"Малко да се успокоим и утре ще си говорим. Налагани глоби какво означава? На мен ми се иска да виждам мъже на терена, показахме го първите 15 минути, след това за мен е прекалено голямо отпускане на отбора и това е причината за загубата днес."

"Няма как да е доволен от днес срещу Септември. Не сме говорили. Ще си говорим и ще видим какво ще стане. Ако показваме този характер от последните два мача, нямаме шанс за седмото място."