Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич призна превъзходството на Берое в днешния сблъсък между двата тима, който старозагорци спечелиха с 2:0. В лагера на „белите“ има множество проблеми с контузени футболисти, като според специалиста, именно това е причината за слабото представяне на столичани.

„Загубата ни днес се дължи на по-добрата на Берое. В днешния мач владееха инициативата през целия мач. В началото не успяхме да се възползваме от някои наши ситуации. Трудно е, събраха ни се много проблеми. Имаме контузени футболисти. Дори днес играха няколко футболисти с по няколко тренировки. Трябва да се оправяме и да се опитаме да спечелим следващия мач. Имаме липса на хора в защита. Момчетата правят каквото могат в момента“, коментира Загорчич.

„Физически нещата са добре. Имаше доста тичане днес. След първия гол започнахме да правим много грешки. Трябва да си вярваме, някой път късметът ще бъде и на наша страна. Галин Иванов е много важен човек за този отбор. Не мога да кажа какво да очаквам за мача с Локо Пловдив. Правим много ротации в отбора, надявам се да изиграем силен и здрав мач и ще се опитаме да спечелим. Локомотив играят хубав футбол в момента, но се надявам, че можем да ги излъжем“, каза още той.