Двама от основните играчи на Славия - Радослав Кирилов и Дарко Тасевски, може да про­пуснат днешното домакин­ство на Етър в първия финал за седмото място. Те ще бъ­дат под въпрос до последно, защото са с травми.

По-сери­озно е положението с родния национал, за когото шансовете да се появи на терена са по-скоро илюзорни. Колкото до македонеца, той игра в последния мач с Ботев Враца и е по-вероятно да се появи в игра, дори да е и като резерва.

Никак не са добри новините обаче за трети контузен - Илиян Мицански. Днес напада­телят трябва да бъде опери­ран. Той има отлепване на връзка на коляното и ще е аут за около тр месеца. В последния мач с Ботев Bpаца нападателят влезе като смяна, но нещата са се усложнили и прегледите са показали, че интервенция­та повече не може да се отла­га.

И двата тима не са играли от 10 дни, като това притес­нява треньорите им Златомир Загорчич и Красимир Балъ­ков. Те вече отстраниха по един съперник, а спечелилият седмата позиция ще спори на бараж за Лига Европа с тре­тия, засега Левски, на неговия стадион.