Футболистът на Славия Янис Карабельов изстреля мощно торпедо в корпуса на ЦСКА, което разклати повече от сериозно шампионските амбиции в "червено". С попадението си в дербито на миналия кръг, юношата на "белите" не само донесе победата с 1:0, но и получи огромно признание от читателите на GONG.BG. 

Те прецениха, че изпълнението му е най-красивото измежду предложенията ни за Гол на кръга и го изстреляха на първата позиция в анкетата. При това с доста убедителен вот - за него гласуваха над половината от тях. Ако трябва да сме пунктуални - 52.58%. 

Битката обаче не беше толкова безоблачна за Карабельов, защото конкурентът му на втората позиция беше много близо и до самия край битката беше напечена. Но все пак Даниел Генов от Ботев Враца не успя да се пребори и остана в подножието на първото място с вот от 39.18%. 

Далеч на третото място и с най-нисък процент от нашата аудитория остана Крис Гади от Септември. Французинът реализира почетното попадение за тима си в битката с Ботев Враца, но за него гласуваха по-малко от 10%. По-точно, само 8.25%. 

С това анкетата ни за Гол на 17-ия кръг приключи, но вече новият 18-и чука на вратата, което означава, че скоро ще имаме и нови предложения и пак ще ви помолим да определите кое от тях е най-красивото и заслужава признание.