Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Галин Иванов не иска и да чуе за Левски, защото „сините“ са се държали много некоректно с него. Босът на „белите“ каза, че за играча има много оферти и ще бъде избрана най-добрата.

„Трансферът на Андреа Христов в Козенца е факт. Надявам се да минат още много млади момчета по неговия път. Италия е Италия“, коментира Стефанов.

„Една гъркиня не знам откъде изпадна, мъти главата на Стергиакис и неговото семейство. Тя е влязла в контакт с майка му и баща му и заедно с един италиански агент Гаетано Мората му обещават трансфер в Англия. Вчера четох в едно гръцко издание, че Панатинайкос го иска, но парите са им много и се опитват да му свалят цената. Аз съм убеден, че Стергиакис ще има силен клуб и ще играе добър футбол.

Ще изчакам до 31 януари. Те твърдят, че до 31 януари нещата ще бъдат факт. Аз имам запис от това, което са говорили, имам и имейли. Това слънце грее, но не топли и да ги накажат. Всичко е възможно. Просто ми е неудобно да се обадя на Ден Бош“, добави президентът на Славия.

„Към Галин Иванов има интерес от много отбори. Аз отколкото знам Галин Иванов не иска и да чуе за Левски, защото те са се държали коректно с него. До мен нищо не е стигнало за интерес от други отбори. ЦСКА 1948 дават баснословни суми“, продължи той.

„На този етап това са играчите, на които ще разчитаме“, каза още Венцеслав Стефанов.