Славия има пълно доверие на старши треньора си Златомир Загорчич, заяви президентът на "белите" Венцеслав Стефанов. Шефът на столичния клуб се надява отборът в близко бъдеще да се завърне на стадион "Славия".

 Плановете на ръководството са отново да се гласува доверие на млади футболисти.

"Имаме пълно доверие на Загорчич. Той дава шанс на млади играчи, които ще имат шансове да се докажат", заяви Стефанов на пресконференция. На въпрос дали "белите" скоро ще играят на собствения си стадион, Стефанов отговори: "Надявам се това да стане през новия сезон."  Целта пред Загорчич е Славия да продължи да се развива във възходяща линия и да повтори играта си от последните три мача от миналия сезон, когато бяха записани три победи и една равенство.

"Трябва да работим здраво. Искаме да играем офанзивен футбол. Трябва да покажем играта от последните ни мачове. Ще търсим подсилване в атака. Голям плюс за всеки треньор е да работи с младите играчи", каза сръбският специалист и бивш български национал преди първата тренировка. Към отбора може да се присъединят Милчо Ангелов и Пламен Гълъбов от ЦСКА, а за момента защитникът Венцислав Василев няма да преминава в Славия. От първото занимание днес отсъстваха капитанът Георги Петков и кенийският национал Абуд Омар.