Дублиращият отбор на Славия победи Левски-Раковски с 4:1 в мач от шестия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят ще се запомни най-вече със спортсменската проява на старши треньорa на „белите“ Иван Иванов, който е и в щаба на националния селекционер Младен Кръстаич. В 65-ата минута реферът Мартин Спасов отсъди дузпа в полза на неговия отбор за нарушение извън наказателното поле, но Иван Иванов му подсказа, че е сгрешил. Благородната постъпка бе разкрита от Левски-Раковски в официалната страница във Фейсбук.
 
„Екипът на ФК Левски-Раковски има честта официално да благодари на Славия за перфектната организация и уважителното отношение преди, по време и след вчерашния мач, завършил със загуба за нашия отбор!!
 
Най-силно впечатление ни направи честността на треньора на Славия през цялото време, особено в момента, когато съдията свири дузпа за домакините при резултат 1:1 (с човек по-малко) и Иван Иванов показа на младия рефер че нарушението е извън наказателното поле!! Това е невиждана по нашите терени европейска реакция достойна за адмирации!! Така се възпитават младите в достоен, спортсменски дух!! За наше разочарование малко по-късно съвсем заслужено ни победиха с 4:1.
 
Най-искрено и чистосърдечно желаем на Иван Иванов и неговия отбор успех в следващия мач от Младежката Шампионска лига!!"