Култова дискусия със сериозно българско участие се състоя на "Стамфорд Бридж". Тази вечер от 22:00 часа българско време Челси ще е домакин на Малмьо в среща-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Първият мач, игран в Швеция, завърши при резултат 2:1 в полза на "сините" от Лондон.

В английската столица пък е "Човекът в кадър" - Кирил Евтимов. Бургазлията Евтимов е отявлен привърженик на футбола и симпатизира на Челси. Евтимов съумя да се срещне с треньора на гостите в Лондон - Уве Рьослер.

Кирил Евтимов

източник: facebook.com/kiril.evtimov.7

Пред българина Рьослер заявява, че тимът му ще опита да направи сензация и да победи Челси на "Стамфорд Бридж" с резултат, който да класира Малмьо напред. Шведите са подготвени за здрава битка.

Оказа се, че Рьослер е добър приятел с родния бивш национал и в момента наставник на Септември София - Мариян Христов. Двамата са играли заедно в Кайзерслаутерн. "Човекът в кадър" пък спомогна за продължителен разговор между Уве и Мариян, докато наставникът Рьослер е на супер модерното съоръжение в Лондон.

Кирил Евтимов

източник: facebook.com/kiril.evtimov.7

Интересно е да се припомни, че Уве Рьослер има над 150 мача като футболист за Манчестър Сити. Германецът е с богата визитка като играч, а вече и като треньор. Евтимов от своя страна го зарадва с подарък бутилка вино, която Рьослер прие с най-добри чувства.

Кирил Евтимов

източник: facebook.com/kiril.evtimov.7

Кирил Евтимов, също така, успя да се види и с аса на Челси Рос Баркли, който може да играе за Англия срещу България в предстоящите евроквалификации.