Помощник треньорът в Славия Мартин Кушев разкри, че наставникът на вратарите при „белите“ Радостин Станев ще влезе в ролята на човека, който ще проучи Заглембе. Именно това е първият съперник на Славия за първия предварителен кръг в Лига Европа. На 30 юни „белите“ са домакини.

„Научихме и ние съперника, известно име в полския футбол, към момента нямаме информация повече за тях, само това, което пише в интернет. Знаете, че Радостин Станев (треньор на вратарите в Славия - бел.ред.) беше в Полша и игра там. Надяваме се да съберем повече информация за тях“, коментира Кушев.

„Разчитаме на Радо Станев, той има много познати в Полша и ще разчитаме да съберем информация от тях. Нямам представа от отбора на полския отбор, но ние със сигурност ще играем за победа и да се класираме за втория кръг“, допълни помощникът в Славия.

„Според мен, по-добре първият мач да беше там, а не тук, но все пак такъв е жребият и ние го приемаме.“

„Не сме разговаряли с Александър Тарханов, тъй като днес имаме почивен ден и аз съм в София по работа, а те са в Банско. Довечера ще се видим. Всичко е нормално с отбора, вчера имахме двустранна игра със съдии, стана много добре, вървят много добре. На 25 юни играем контрола с Пирин и отборът се прибира в София и започва да се готви за мача на 30 юни“, коментира още Кушев.