Капитанът на Левски Живко Миланов сподели разочарованието си след загубеното дерби срещу Славия с 1:2. Той натърти, че е недопустимо отборът да показва такава игра у дома и да си изкарва толкова лесни червени картони.

"Не изглеждахме по добър начин. Заслужена победа на Славия. Недопустимо е да играем по този начин на "Герена" и съжалявам за хората, които бяха на стадиона. Не ни се получи играта", започна Миланов.

"Искахме да ги пресираме високо и да играем нашата игра. Първото полувреме според мен не беше толкова зле, но през второто не беше добре".

"Не мисля, че сме подценили Славия. Проблемът е колективен и изцяло във футболистите. Съжалявам за играта пред феновете. Те имат фенове да ни критикуват и освиркват. Славия беше агресивен, което не бива да се случва на "Герена".

"Мач с мач не си прилича. Ще дадем всичко от себе си. Имаме доста кадрови проблеми и това обърка нещата в голяма степен. Недопустимо е да си изпускаме нервите по този начин. Понякога се случва при негативен развой на мача, но както казах е недопустимо", завърши капитанът на Левски.