Защитникът на Верея Иво Иванов, който бе избран за Играч на мача срещу Славия, призна, че ситуацията в клуба е много тежка. Двубоят в Стара Загора завърши при резултат 0:0. Така вече седем кръга от началото на шампионата Верея няма отбелязан гол.

„Доста тежък мач. Накрая имахме положение и да спечелим, но не се получи за съжаление. Не знам какво трябва да стане, за да вкараме гол. Много е тежко. Лично на мен ми е много тежко всеки мач да падаме или да играем за равен, но се надявам нещата да се оправят“, сподели той.

„Не е проблемът в липсата на нападател. Всеки може да вкара гол. Може би проблемът е там, че имаме доста нови футболисти. Трябва нещо да се промени, за да тръгне този отбор нагоре. Сигурен съм, че ще стане след първата победа“, каза още Играчът на мача.

„Не е приятно българите да стоят на резервната скамейка. Всички българи в нашия отбор са доста добри фубтолисти. Много е тежко да падаме и да играем за равен. Трябва класа на този отбор. Мисля, че я имаме, но трябва да я покажем, а не само да говорим. Сигурен съм, че след една победа отборът ще тръгне нагоре“, допълни още Иво Иванов.