Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше повече от доволен след победата с 1:0 над ЦСКА в 17-ия кръг на Първа лига. Благодетелят на „белите” категорично отхвърли претенциите, които „червените” имаха за 2 дузпи в хода на мача, а също така подчерта, че неговите момчета играят единствено и само в името на собствените си интереси.

„Момчетата играха много мъжки, раздадоха се на 100 процента, дадоха всичко от себе си. ЗА мен ЦСКА също игра много силно, но стара истина е – като не вкараш, ще ти вкарат. Ние имахме перфектен вратар в лицето ан Стариакис. Славия показа, че може да играе много силно срещу силните отбори. Може би сред останалите има известно подценяване

"Премии? Има си вътрешен правилник, ние си знаем с момчетата. Това не е най-важното. Играха от първата до последната минута като големи мъже. Това беше техният подарък за моя рожден ден."

"Каква е тайната ли? Ако почнем да я казваме на всеослушание, няма да е тайна."

"Понеже гледах мача от кабината, гледах и повторенията. Ако той беше дал някоя от дузпите, за които те претендират, аз щях да претендирам също. Нито едно от тях не беше дузпа. При много добро желание може да се даде. В случая за мен и двете претенции са просто излишни да ги коментирам."

"Вижте сега, искам да кажа едно нещо – Славия играе за себе си. Ако някой е разчитал, че Славия този мач ще го даде без бой, люто се лъжете. Дали Лудогорец е победил в другите мачове, това не е моя работа. Ние срещу Лудогорец ще излезем по същия начин, когато се изправим срещу тях. Видяхте в мача за Купата в Разград, че нашите момчета не подценяват никого и играят за себе си."

"Тази победа е по-скоро за самочувствие. Ние можем да спечелим три точки, когато си поискаме. Просто днес пожелахме и спечелихме. В другите мачове по-малко сме ги желали, затова и не сме ги спечелили", завърши Стефанов.