Футболистите на Славия подновиха занимания след вчерашния почивен ден в турския курорт Анталия. Играчите направиха интензивна тренировка на морския бряг на плажа на 5-звездния хотел "Сентидо Голд Айлънд", в чийто комплекс се готвят от седмица.

Сесията премина с много настроение и закачки, а след тренировката битката се премести на тенис корта, където футболистите си спретнаха състезание по джитбол. Вратарят Георги Петков показа отлични умения и победи Костадин Дяков.

След това помощник-треньорът Ангел Славков в дует с новото попълнение Славчо Шоколаров се наложиха над Димитър Везалов и Цветомир Панов, а след това двамата с лекота надделяха и над младоците Иво Марков и Китан Василев.

"Белите" ще имат още едно занимание следобяд, а във вторник ще продължат с двуразовите тренировки на терен и във фитнес залата.

В сряда Славия се мести в друг местен курорт Лара, където ще изиграе и първата си проверка в Турция срещу казахстанския втородивизионен Кизилжар (Петропавлоск). На проби с отбора продължава да се готви халфът Ласана Фане, който е бивш национал на Мали./БТА