Старши треньорът на Астана Станимир Стоилов даде специално интервю за Спортно шоу Гонг по Дарик радио, в което сподели какви са очакванията му за пролетния дял на шампионата в А група.

Мъри Стоилов не скри и добрите си впечатления от тима на Славия, който е на подготовка в Турция. Вчера Астана се прави без проблеми срещу „белите“ в контрола, но въпреки това специалистът похвали работата на новия наставник Александър Тарханов.

„Общо взето впечатленията ми са от Славия и Лудогорец. Изключително приятно съм изненадан от Славия. Не смятам, че резултатът от мача вчера отговаря на показаното. Те са един много млад отбор с дисциплина, с коректност действията. В Славия всички работят и значително прогресира. Това като видях като футболна дисциплина и организация лично ми хареса. Не знам как ще се представят в първенството“, коментира Мъри

„Мисля, че не можем да правим коментари за треньора Тарханов. Той е име, водил е големи отбори в Русия. Искат да играят футбол, което беше много интересно за мен. Имаше няколко нови футболисти, които ми направиха впечатления, не знам дали бяха на проби или вече са в отбра. Славия е посял добре нивата, ще видим дали ще дочакат реколтата. След време могат да очакват добра ползотворна реколта“, каза още Станимир Стоилов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS