Защитникът на Славия - Мартин Георгиев, който утре лети за Барселона да подпише договор с клуба, се сбогува емоционално с "белите" в социалните мрежи. 16-годишният талант се преклони пред треньора си - бившия национал Иван Иванов и изрази благодарност към всички в Славия. 
 
Ето какво написа Георгиев към снимка, на която се е прегърнал с наставника си при "белите":
 
"Раздялата е много трудна, особено с най-близките хора. Хората, с които си изживял толкова страхотни и незабравими моменти. Мисля, че тук и сега е моментът, в който искам да кажа нещо за един много важен и специален човек за мен, а именно човекът, без когото това нямаше да е възможно. Този човек се казва: Иван Иванов.
 
Това е човекът, който още от първия ден, в който работихме заедно, повярва в мен, човекът, който ме подкрепяше, учеше, правеше всичко по силите си, за да може да ме изгради както като човек така и като футболист. Човекът, който винаги отделяше от собственото си време, за да може да бъде на стадиона и да ме тренира още и още. Тренерът винаги ми е повтарял ,,Работи, моето момче, работи......с твоя начин на работа, работна етика и качества, ти ще играеш голям футбол. Ти си футболист за топ отборите."
 
Това е човекът, към когото винаги съм могъл да се обръщам в трудни моменти. Това е човекът, без когото нищо от това нямаше да е възможно. Каквото и да кажа за тренера, ще е малко, няма думи на този свят, с които да опиша колко съм благодарен на Господ, че ме срещна с най-добрия треньор. Тренер, обичам Ви с цялото си сърце! 
 
Искам да благодаря на отбора за страхотния колектив, за невероятните и емоционални мигове, които сме имали заедно. Много труд, работа, поднесени с много щастие, незабравими моменти и успехи! Обичам ви, момчета!", написа Георгиев.