Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович откровено недоволства от Славия след загубата на неговия отбор (0:1). Той обяви, че въобще не харесва „белите”, които винаги провокират „смърфовете”, когато играят срещу Локомотив.

„В крайна сметка Славия ни би незаслужено. Аз не харесвам този отбор, защото винаги се опитва да ни бие с провокации. Играят с фланелки близки до нашите. Уважавам Загорчич, но някой неща трябва да се кажат. Загубихме този мач още, когато с ЦСКА играхме и Милош Петрович си изкара червен картон. Много трудно се заменя такъв играч. Показахме второто полувреме феноменална игра, но лошото е, че Диниш Алмейда загуби топката и ни вкараха гол – той беше най-добрият ни играч”.

„Не мисля, че са мислили за Левски, след като имахме 17 удара. Тотално доминирахме, те също имаха шансове, но е нормално. Не усещах някой да играе несериозно в мача. Вече се готвим за следващия мач”, каза Акрапвович.

„Авансът срещу Левски ни е само в главата. Няма аванс и искаме да стигнем на финала, след като бием. Трябва да се подготвим добре. Имаме качество в отбора, не загубихме много сили днес”, каза Акрапович.