Бившият национал Михаил Александров коментира решението си да напусне Арда Кърджали и да премине в Славия. Вчера той беше представен официално като попълнение на "белите". Александров може да дебютира за новия си отбор срещу бившия си тим още днес, след като треньорът Александър Тарханов го включи в групата за двубоя.
 
"В интерес на истината, нямаше как да остана в Арда. Игровото време, което получавах, не ме удовлетворяваше. Заради това решихме да се разделим", сподели 31-годишният футболист пред Мач Телеграф.
 
"Дали има горчилка от този развой? На мен не ми се искаше да сменям клуба, когато вече пролетният полусезон е започнал, но ето, че това се случи", каза юношата на ЦСКА, който е играл за втория тим на Борусия Дортмунд, Академик София, Лудогорец, Легия Варшава и Арсенал Тула. 
 
"Треньорът ще прецени дали ще играя срещу Арда, но аз съм готов. Ние, по-опитните, трябва да помагаме на по-младите момчета в отбора. Наистина е неприятно, че Славия заема това място в класирането. Но никой в тима не мисли за изпадане. Има още много време до края на сезона", завърши Александров.