Славия очаква австралийски халф. Става въпрос за футболист от гръцки произход, който се е преселил с родителите си на Зеления континент. Той трябва да пристигне днес или най-късно утре и да започне подготовка с "белите". Почти сигурно австралиецът ще подпише до края на сезона с опция за удължаване на договора.

В същото време стана ясно, че старши треньорът на столичани Александър Тарханов се е отказал от казахстанеца Динмухамед Кашкен. Той изкара цялата подготовка с "белите" на лагера в Турция, като игра в контролите, но така и не успя да впечатли. 21-годишният полузащитник е бил за последно в тима на Стойчо Младенов Кайсар, а преди това и в Астана. 

Тарханов се отказа и от своя сънародник Никита Колдунов. Полузащитникът също изкара лагера в Турция, но и той бе отпратен. "Белите" са преценили, че разполагат с по-добри свои млади играчи и няма смисъл да ангажират Кашкен и Колдунов при положение, че не са по-класни.

Все пак Славия ще задържи друг от чужденците на проби. Договор с "белите" ще подпише 25-годишният французин Надер Гандри. Атакуващият халф е от тунизийски произход и е показал добри игри по време на контролите.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.