Отборът на Берое приема Славия в мач от 6-ия кръг на efbet Лига, с който се открива днешната програма на родния шампионат. Мачът в Стара Загора стартира в 19:00 часа и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата на живо.

Главен рефер на мача е Петър Кузев.

Заралии започнаха отлично сезона в efbet Лига. След първите пет кръга Берое заема пето място с актив от 10 точки след три победи, равенство и загуба. На другия полюс е представянето на Салвия. Доста по-добре се развива настоящия сезон за Берое от предходния. След пет изиграни кръга заралии са пети във временното подреждане само с една загуба. „Белите“ пък имат едва четири точки в своя актив. В предишния кръг Славия инкасира срамно домакинско поражение, макар и то да бе срещу временния лидер Черно море (1:5).

През миналия сезон Славия взе шест точки от това съперничество. До тук обаче Берое няма инкасиран гол на собствен терен, където гостуваха Арда и Крумовград.

Преди два дни Берое се раздели с Бубакар Траоре, който записа само седем мача за „зелените” от началото на годината, когато бе привлечен в клуба от Стара Загора.

В групата на Славия пък за пръв път попадна Мартин Георгиев след завръщането си от Барселона.