Славия загуби с 2:3 от Университатя Крайова в последната си контрола от лагера в Банско. В неделя, от 18:30 часа, столичния клуб ще представи официално състава си на стадион "Александър Шаламанов". Съперник ще бъде ЦСКА 1948 II.

"Белите" започнаха добре срещата, като дори поведоха в резултата. Това се случи в 22-ата минута, когато Владимир Николов бе точен от дузпа.

Румънският тим обаче стигна до равенството преди края на първото полувреме. Елвир Колич успя да се разпише в 43-ата минутиа за 1:1.

Университатя Крайова започна силно втората част и стигна до пълния обрат в 52-ата минута, а попадението бе дело на Мариан Данчу. 

„Белите“ изравниха в 68-ата минута. Българите направиха многоходова акция и се стигна до центриране в наказателното поле на румънския отбор, Йон Бакеро игра с топката, тя се удари у Менди и влезе в мрежата.

В 81-ата минута Университатя вкара след грешка на опитния страж Георги Петков.Вратарят бе притиснат от нападател на румънците при върната топка и не успя да изчисти добре. Атанас Трика се възползва от ситуацията и отбеляза третото попадение за румънския тим.

Стартов състав на Славия: Николай Кръстев, Георги Търтов, Емил Мартинов, Виктор Генев, Натан Гасама, Сибири Кейта, Ерол Дост, Кристиян Стоянов, Кристиан Добрев, Роберто Райчев, Владимир Николов

Столичани имат две победи, равенство и поражение в контролните си мачове по време на лятната подготовка в Банско.