Президентът на Славия Венци Стефанов издаде, че талантливият български полузащитник Филип Кръстев ще взема сериозна заплата за българските стандарти след трансфера му в Манчестър Сити. 

LAP.bg
14 снимки

Босът на "белите" добави, че Кръстев е сключил договор за представителство с известния агент Николай Жейнов, разкривайки, че сред залегнатите клаузи в контракта е била и тази за покриването на самолетните билети на играча. Стефанов сподели своето недоумение, обрисувайки подобни клаузи като дребнавост. 

„Желанието беше на Филип да остане още 6 месеца в Славия и ние го удовлетворихме. Единственото, което ми прави лошо впечатление е, че той работи с подобен мениджър, който се опитва да всява смут в отбора. Затова съм изгонил всякакви бежанци, които идват с някакви знайни и незнайни мениджъри, които имат само претенции.

"Друга голяма дребнавост в договора с Жейнов беше свързана със самолетните билети. При неговата заплата това е меко казано смешно. Не можете да си представите каква е заплатата на Филип, заедно с бонусите. Догодина тя ще се покачи и още“.