Наставникът на Славия Златомир Загорчич призна, че планът на отбора му за мача с Черно море не е бил да се играе грозно. Все пак Загорчич похвали своите за раздаването срещу Черно море, но акцентира, че напрежението от резултатите в изминалите мачове навярно са повлияли на играта на „белите” във Варна.

„Не беше нашият план това. Искаме по принцип да играем футбол, но днес не стана. Имаше напрежение след загубите. Направихме максимално, що се отнася до желание. Като качество – не, но да се надяваме нататък да се получат нещата”, започна Заги.

„И в двата мача, които загубихме играхме добре. Срещу ЦСКА – много добре. Направихме груба грешка и се получи обръщането на мача. Искам да видя сега моите играчи. В този мач беше голямо напрежение при тях и това, което направихме го направихме докрай.

„Имаха ситуации Черно море и по-добрите им бяха през първото полувреме. Тогава закъснявахме в защита. Второто полувреме се разминаваха с топката след центрирания. Когато не си допуснал гол, защитата се е справила”, акцентира той.

„Имаше напрежение при нас, тъй като има липса на точки. Като желание, заслужиха тази точка, но не и като футболна игра”, завърши Златомир Загорчич.