Емил Стоев е готов за мача на Славия срещу Витоша Бистрица от първия кръг в Първа лига. Халфът, който се завърна при "белите" след период като преотстъпен в Ботев Враца, получи мускулна контузия в самото начало на подготовката през лятото, но най-вероятно ще бъде в групата за двубоя с Витоша.

Бившият младежки национал Емил Стоев започна да играе редовно в първия състав на Славия през 2015 година, но през последните два сезона носи екипа на Ботев Враца.

Участието на защитника Ертан Томбак и халфа Дарко Тасевски в състава на "белите" срещу отбора от Бистрица в неделя остава под въпрос. Двамата имат различни проблеми с контузии и все още не се знае дали ще бъдат напълно възстановени.

Георги Петков, Цветелин Чунчуков и Славчо Шоколаров са наказани и няма да играят за Славия в срещата от първия кръг, информира БТА.

Първата среща на „белите” за новата кампания срещу Витоша е на 14 юли, неделя, от 18.45 часа. Двубоя ще можете да гледате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута, с много видео материали в GONG.BG.