"Футболистите направиха всичко на терена. Това е тяхна заслуга. Много голове и направихме интересен мач. Искахме да сме крайни победители и успяхме. Просто искам момчетата да играят сериозно 90 минути. Много повече се ядосвам за тези два гола, които ни вкараха. Не трябва да допускаме такива грешки и да се отпускаме", коментира старши треньорът на Славия Златомир Загорчич след като с успех 5:2 над Нефтохимик "белите" си осигуриха място в Първа лига и следващия сезон.

"Работихме много и искам много сериозно отношение в защита, а в атака това, което направихме днес - бърза атака и много пасове да се опитваме да надиграваме противника", каза още Загорчич и продължи за по-незадоволителни игри на Славия преди време:

"Това е психологически проблеми. Футболистите след две-три загуби губят самочувствие. Успяхме да поправим това за кратко време и играчите го показаха на терена. Ще търся във всеки мач победа, ще видим какви са възможностите на почивката за допълнителна селекция и ще говорим с президента. Славия ще играе такъв футбол като днес. И днес видяхме, че и младите могат да играят. Трябва да си вярват, да са концентрирани върху работата и няма да има проблеми."